Projekbeskrivelse

Første Konsultation

Første Konsultation hos Kiropraktoren

Den første gang du kommer til konsultation på klinikken, laver kiropraktoren en grundig udredning i form af en samtale omkring dit problem, undersøgelse samt eventuelt røntgen, hvis der vurderes behov for dette. Først herefter vurderes det, hvilken behandling der vil være den optimale for dig.

 • Samtale:
  Kiropraktoren skal allerførst finde ud af hvad dit problem drejer sig om, og derfor er der sat mellem 45-60 minutter af til første besøg. Under samtalen kommer I bl.a. til at tale om hvor du har ondt, hvor længe du har haft ondt, hvad der forværrer/forbedre dine symptomer, men også andre ting omhandlende dit generelle helbred, tidligere operationer, medicinforbrug mm. Kiropraktoren fører journal under hele dit forløb, og du har til hver en tid ret til at få indblik i din egen journal.
 • Undersøgelse:
  Efter samtalen skal kiropraktoren undersøge dig, for at komme nærmere en diagnose. Undersøgelsen indebærer bl.a. en grundig bevægeundersøgelse af din ryg og eventuelt andre involverede områder.
  Er der mistanke om nerverodspåvirkning/diskusprolaps, laver kiropraktoren også en grundig neurologisk undersøgelse, for at be- eller afkræfte dette.
  (Se iøvrigt prolapspakkeforløbet.)
 • Røntgen:
  Hvis kiropraktoren finder det nødvendigt for den videre udredning, kan der tages et røntgenbillede. Dette tages på klinikken, og billederne vil I gennemgå sammen umiddelbart herefter.
  Hvis du har været på sygehuset og har fået taget røntgenbilleder, og disse vurderes relevante, kan kiropraktoren rekvirere disse fra sygehuset.
 • Behandling:
  Herefter snakker du og kiropraktoren om dine muligheder, og hvad der vil være den bedste behandling for netop dig og dit problem. Din kiropraktor har også mulighed for at skrive til din læge, hvis der bliver behov for dette.

ÅBNINGSTIDER

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 9:00 – 17:00
Torsdag 8:00 – 15:30
Fredag 9:00 – 14:00

FIND OS